A APARUT PRIMA MITROPOLIE NESLUGARNICA DIN MOLDOVA

Anul 2014 va ramane cu siguranta unul din punctele de reper al Istoriei Bisericii Ortodoxe din Romania deoarece in acest an a aparut prima mitropolie independenta de Biserica Ortodoxa Romana, cea din urma condusa de o pleiada de episcopi masoni, homosexuali, simonisti sau ,,ecumenisti,,. Noua Mitropolie este cladita pe adevar, slujire si dorinta de a nu avea ca scop jumulirea financiara a credinciosilor din interiorul ei.

Intitulata la inceput Mitropolia Moldovlahiei, noua mitropolie a fost nevoita sa isi schimbe denumirea deoarece, cuprinsi de o frica diabolica, institutiile B.O.R. s-au grabit sa inregistreze la OSIM aceasta denumire, neintelegand ca esenta nu consta in denumire ci in lucrarea urmarii lui Hristos. De aceea mitropolia nou infiintata si-a schimbat denumirea in Biserica Adevarat Ortodoxa din cadrul careia face parte Arhiepiscopia Adevarat Ortodoxa a Moldo- Valahiei si a tinuturilor de dincolo de Nistru.

Infiintarea noii mitropolii, care apartine canonic de Sinodul de la Kiev (episcopii de acolo tragandu-si harul de la episcopii Bisericii Ruse din Exil ) a provocat un adevarat cutremur la Patriarhia Romana care, se zvoneste, ca imediat au complotat la calomnierea acestei institutii nou create si nu in ultimul rand la distrugerea ei. Aparitii in mass media, comunicate oficiale de presa sau aruncarea in curtile oamenilor a unei brosuri semidocte, toate au fost strategii de a ,,convinge,, oamenii ca cei ce slujesc in aceasta mitropolie sunt ,,necanonici,, si ca slujbele lor nu sunt valide. Care oare le era interesul? La inceput toti ar zice ca B.O.R.-ul s-ar erija in pastorul care isi apara turma, dar adevarata explicatie este aceea ca le e frica de concurenta, o concurenta care nu pune in prim plan jumulirea financiara a credincosilor, ci slujirea si mantuirea oamenilor.

In cadrul noii Mitropolii a Moldo-Valahiei si a tinuturilor de peste Nistru sunt putini preoti, dar toti sunt slujitori si impreuna rugatori pentru mantuirea sufletelor credinciosilor. S-au spus despre ei ca sunt recasatoriti, ca sunt cantareti de muzica populara sau alte si alte lucruri. Unele sunt adevarate, altele nu. Dar, sa ne amintim ce se intampla cu Sfantul Apostol Petru daca Iisus Hristos nu il ierta pentru cele trei lepadari sau ce se intampla cu femeia pacatoasa daca Mantuitorul nu ar fi iertat-o? Sau cu Maria Egipteanca? Ar fi fost toti dati pierzarii, dar datorita iertarii, toti acestia au devenit sfinti in Imparatia lui Dumnezeu. Mitropolia Moldo-Vlahiei si a tinuturilor de peste Nistru este ,,o mitropolie a iertarii si a plangerii pacatelor,,. Si preotii din interiorul ei au facut pacate, dar si le-au marturisit public si au fost infierati si marginalizati social de Biserica Ortodoxa Romana de unde au facut parte. Toti au fost lasati pe drumuri, desi aveau copii, pentru ca nu au vrut sa isi spele pacatele cu sume de bani. Cu toate acestea, au venit ca fii risipitori la Altarul Slujirii, nu pentru bani sau foloase materiale, ci asemenea fiului risipitor.

Diferenta dintre acesti preoti recasatoriti ce apartin noii mitropolii si cei din Biserica Ortodoxa Romana este ca acestora din urma inca nu li s-a facut publica viata, ci e ascunsa in intuneric iar ei pozeaza in sfinti si in dreptcredinciosi. Sa nu uitam cati episcopi ortodocsi sunt masoni (desi scopul principal al Masoneriei de pretutindeni este distrugerea crestinismului si formarea unei religii unice in sensul ecumenismului promovat azi)! Sa nu uitam cati episcopi sunt pidosnici! Sa nu uitam ca toti episcopii au depus la intrarea in calugarie voturile saraciei, castitatii si credintei! Saracia se vede numai dupa automobilele cu care circula si impart binecuvantari. Castitatea se vede, multi din ei avand copii ascunsi bine sau infiati de altii pentru a nu li se periclita scaunelul episcopal. Cea mai mare evaziune fiscala se face in randul Bisericii Ortodoxe Romane. Daca veniturile si proprietatile BOR ar fi impozitate PIB-ul ar creste cu procente formate din doua cifre. Prin urmare, preotii noii mitropolii sunt pacatosi, dar isi plang pacatele si doresc slujirea fara de arginti la Altarul facut din munca si truda lor (nu particular cum zic ei, ci jertfelnic pentru ca nu e pe profit), iar cei din BOR slujesc pe salarii, pe banii oamenilor, cartea lor de vizita fiind lacomia si minciuna. In 2008 prin HG 53/2008 (Statutul BOR) s-au confiscat toate bisericile din sate si orase fara ca oamenii sa stie. Toti banii de reparatii, pictura sau construire a unui locas de cult sunt bani ce intra intr-o proprietate BOR, oamenii inca crezand ca dau bani ,,pentru biserica din satul lor,,. Biserica din satul lor nu mai exista! A fost confiscata in 2008 de Biserica Ortodoxa Romana condusa astazi de mult Preafericitul Daniel. BOR-ul daca ar fi introdusa in clasamentul celor mai prolifice institutii si firme, ar ocupa primul loc. Iar culmea e ca aceasta institutie isi obliga supusii ei, din ce in ce mai saraci, sa ,,doneze,, contributii anuale numite ,,benevole,,. Cel mai bogat cerseste de la cei saraci, asta e culmea paradoxului.

Preotii din cadrul Mitropoliei Moldo-Valahiei si a tinuturilor de peste Nistru se declara cei mai pacatosi si merg in fiecare duminica si sarbatoare sa isi planga pacatele lor. Ii asteptam sa se roage cu noi pe toti pacatosii, pe cei care nu au bani sau nu au ce manca, pe toti cei care au fost marginalizati de BOR sau care de rusine ca nu au un ban in buzunar, nu vin la biserica sa se spovedeasca sau sa dea un pomelnic fara lumanarea pe care nu o pot cumpara sau banul pe care nu il au.

Trebuie sa stiti ca cea mai mare parte a preotilor din aceasta mitropolie muncesc (au servicii sau muncesc pamantul) in timpul saptamanii (mai putin sarbatorile) pentru a-si castiga hrana de zi cu zi, iar slujirea nu este pentru a-si rotunji veniturile , ci este una jertfelnica. Sunt preoti curati cu inima, licentiati sau dublu licentiati, neiubitori de arginti, dornici de a sluji lui Hristos si a-si plange pacatele lor si ale credinciosilor lor. Domnul nostru Iisus Hristos a zis ca “acolo unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo voi fi si Eu in mijlocul lor!”. Nu va mai lasati inselati de cei ce au puterea si banii si care umbla in ,,porfira si in vison,,. Nu le pasa de voi! Sunteti doar oile bune de muls. Atat ati ramas! Bisericile parintilor si bunicilor vostri v-au fost confiscate! In 2008 a avut loc colectivizarea bisericeasca sub indemnul BOR, cea mai bogata institutie si cel mai mare latifundiar al Romaniei. Cu toate ca au depus votul saraciei. Intotdeauna sa stiti ca credinta si mantuirea vine din saracie si smerenie, vine dintr-un bordei nu dintr-un conac, vine dintr-o biserica mica dar cu rugaciune mare.

Singurul obiectiv al preotilor din noua Mitropolie este mantuirea lor si a credinciosilor care se roaga impreuna cu ei. Toti asteptam intalnirea cu Mantuitorul. LUI ii vom da socoteala de greselile noastre si de sarea pocaintei din ochii nostri. Ne vor huli, calomnia, condamna social! Vor spune ca suntem ,,raspopiti,, , ,,falsi,,, ,,necanonici,, si in multe alte feluri! Pe toate le primim pentru credinta ortodoxa si pentru Domnul nostru Iisus Hristos! Vom face o preotie jertfelnica, deoarece HARUL PREOTIEI, odata dat, ramane in cel care l-a primit. Iar noi stim ca, atunci cand vom muri, Mantuitorul ne va judeca (,) ca preoti. Veniti si rugati-va cu niste preoti pacatosi dar care isi plang pacatele si vor sa slujeasca lui Hristos asemeni fiului risipitor pe care tatal l-a iertat si nu l-a alungat, ci l-a primit bucurandu-se, pentru ca ,, mort era si a inviat, pierdut era si s-a aflat!”. Acesta este spiritul crestin lasat de Mantuitorul pe pamant.

Voi reveni cu multe..multe amanunte pentru a se sti adevarul despre Mitropolia Moldo-Valahiei si a tinuturilor de peste Nistru si despre preotii care slujesc in aceasta Mitropolie, toti dati afara din BOR pentru ca nu au vrut sa plateasca pacatele lor cu bani dati spaga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s