Despre mine

Am fost o persoana supusa abuzului si discriminarii facute de Mitropolia Moldovei si Bucovinei impotriva mea pentru ca nu am avut destule ,,stimulente,, pentru a fi iertat datorita unui divort intentat fostei mele sotii pe motive medicale.  Se intampla in 2006. De atunci am suferit, crescandu-mi singurul copil si incercand sa ma reprofilez. Eram supus ca si voi si credeam in sinceritatea si buna LOR  credinta , a celor ce impart binecuvantarile , iertarile si dreptatatea. M-am inselat!. Am inteles ca pentru ei nu e important sufletul unui om ce sufera si mantuirea acestuia, ci primeaza interesul lor si imaginea lor. Toti care stau in calea lor, pot fi inlaturati . Au ca scut credibilitatea lor in fata lumii , puterea ce le-o confera Statul si un Statut de Ev Mediu. Tu ca preot, ca crestin, ca angajat al lor , conform Statutului de organizare si functionare al Bisericii Ortodoxe Romane, nu ai ce sa le faci. POTI DOAR RABDA!Am decis sa LUPT.Iar lupta mea nu se indreapta impotriva Bisericii Ortodoxe si a Ortodoxiei , ca dogma.

 

LUPT impotriva nedreptatilor , a ierarhilor nedrepti si a tuturor celor care fac  aceste nedreptati. Sunt unii ierarhi care au devenit din monahi, monarhi absoluti, iar cei pe care ii pastoresc sunt tratati nu cu dragoste parinteasca, ci cu sarcasm si ignoranta. Cunosc oameni carora li s-au ingradit de ierarhi dreptul la a se inscrie la master (preot langa Iasi), carora li s-au desfacut contractul de munca in mod nelegal (din ordinul Patriarhului Daniel), cunosc preoti care au suferit mai mult decat isi poate un om imagina de pe urma abuzurilor reprezentantilor Bisericii. Am decis sa lupt impotriva acestor abuzuri ca OM si ca avocat.Raman ortodox pana ce imi voi da ultima suflare!

Toti cei care ati fost discriminati si nedreptatiti de reprezentantii acestei institutii si de alte institutii puteti sa ma contactati la: adresa de email : avocatmihalache@yahoo.ro , telefon : 0742.32.02.02 sau folosind formularul de contact de pe site.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s